Biofeedback


Wat is biofeedback?

Bioresonantie of biofeedback is afkomstig uit de kwantumfysica en gaat ervan uit dat je lichaam één en al energie is en dat elke cel daardoor trilt. Alles heeft een trillingsfrequentie: onze cellen, organen, gemoedstoestanden, gedachten, ...

Allerhande stressfactoren zoals virussen, emoties, negatieve gedachten, voedingstekorten kunnen je energie verstoren waardoor organen niet goed meer functioneren. Een stressfactor veroorzaakt een disharmonische trilling in het energieveld.

Via bioresonantie kunnen verstoorde frequenties (en hun onderlinge relaties) gemeten worden. Daarnaast geeft bioresonantie een impuls aan het zelfgenezingsproces van het lichaam door het verminderen van die stressfactoren die bijdragen aan een klacht of kwaal.

Objectieve meting

Met een SCIO-toestel worden via hoofd-, enkel- en polsbandjes meer dan 10.000 lichaamsfrequenties gescand, waaronder:

  • aanwezigheid van bacteriën, schimmels, parasieten, ...
  • je behoefte aan en onbalansen in mineralen, aminozuren, enzymen, ...
  • je gevoeligheid voor en belasting ten gevolge van toxische stoffen
  • je mentale en emotionele gevoeligheid, zowel bewust als onbewust
  • je gevoeligheid voor straling
  • localisatie van energieblokkades in wervels en gewrichten
  • je gevoeligheid voor voedingsstoffen
  • je gevoeligheid voor bepaalde natuurlijke remedies: homeopathische middelen, supplementen, flower essences, enz...

Op die manier krijg je op een snelle, eenvoudige en pijnloze manier een scan (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) van de energetische reacties van je lichaam, ook zonder specifieke klacht. Voor iedereen kan het nuttig zijn inzicht te krijgen in het eigen lichaam. Mensen met een pacemaker of andere elektronische implantaten worden uit voorzorg uitgesloten.

Verstorende items kunnen in een vroeg stadium opgespoord en gecorrigeerd worden, wat leidt tot een goede klachtenpreventie.

De kracht van bioresonantie

Naast helende impulsen geeft een scan ook inzicht in klachten en dient voor mij als basis voor gerichte Kleurlicht-behandelingen. Een scan wijst de weg naar waar energie stagneert en er geen vrije energiestroom meer is in meridianen, chakra's, acupunctuurpunten, enz.. en welke frequenties je wél nodig hebt. Daarnaast bewerkstelligt het detoxificatie en vermindering van stress en spanning in het lichaam wat een noodzakelijke voorwaarde is om tot heling te komen

Voorbeeld: na een energetische correctie van de ruggengraat kunnen bepaalde ruggenwervels, haarfijn gedetecteerd, toch nog een extra steuntje (😉) nodig hebben om blijvende verbetering in te zetten. Elke ruggenwervel is trouwens gekoppeld aan spieren, organen, emoties, ..

Na vijf jaar ervaring in het werken met bioresonantie zijn voor mij de belangrijkste inzichten: de sterke invloed van gedachten en gevoelens op de fysieke gezondheid enerzijds en anderzijds, dat we ons veelal niet bewust zijn van schadelijke invloeden van buitenaf op het lichaam. Heel wat toxische stoffen* of schadelijke frequenties vervuilen of belasten ernstig onze cellen via huid, neus, mond, ogen, oren.

Door onze overprikkelde maar dikwijls ondervoede zintuigen nemen we dit niet goed waar als zijnde schadelijk voor ons. In combinatie met negatieve gemoedstoestanden of gedachten kunnen toxische stoffen echter nog sneller hun schadelijke werking in het lichaam manifesteren.

In ons dagelijks leven met dikwijls een overvloed aan prikkels, deadlines en activiteiten, staan we daar te weinig of staan weinigen daar bij stil.

* conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in voeding, verzorgingsproducten, schoonmaakproducten, waarmee we rechtstreeks in contact komen, daarnaast lawaai, straling, uitlaatgassen, enz.


© 2021 BodyScope®
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.