De helende werking van kleur- en lichtpunctuur

Zonder het licht van de zon is er geen levenskracht op aarde mogelijk. Zoals bloemen en planten groeien naar het licht en zich (en ons) voeden met lichtkracht, zo ook hebben wij mensen nood aan licht. De kleuren zijn specifieke frequenties van dat licht en voeden alle leven, dus ook onze cellen met hun specifieke energie en informatie.

Aangebracht op bepaalde huidpunten en/of zones op de landkaart van onze huid werken de kleuren als sleutels tot heling, zelfbewustzijn en welbevinden. Ze werken helend op meridianen, chakra's en organen.

De huid is de verbinding tussen binnen en buiten, tussen micro- en macrokosmos.

De kleur- en lichtpunctuur brengt op een non-verbale manier laag per laag zaken aan het licht of naar het bewustzijn. Ze ontwikkelt het voelen of gewaarworden, waardoor we sneller lichaamstaal opvangen én dus sneller gericht kunnen handelen.

De kleur- en lichtpunctuur gebruikt lichtpennen in plaats van naalden op de huid en is dus pijnloos. Ze wordt toegepast bij acute en chronische klachten. Bij vermoeidheid, herstel na ziekte, burn-out, rugklachten, verslaving, problemen in de mondholte, oogklachten, en klachten waar je zogenaamd 'moet mee leren leven', geven kleurlichtbehandelingen een hoopvol uit-zicht.

© 2021 BodyScope®
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.