Bio: my way

   

Ik ben geboren als 6de op rij, een nakomer.

Mijn moeder was geadviseerd geen kinderen meer te krijgen. Het leven besliste er anders over.

Tegen het advies van de dokters in, kwam ik ter wereld.

Ik groeide op als een koekoeksjong, steeds op logement en op zoek naar waar ik me thuis voelde.

Eenmaal op eigen benen, koos ik voor een opleiding tot bibliothecaris. Ik hechtte belang aan een gedegen ontsluiting en een goede signalisatie om te vinden waarnaar gezocht wordt.

In het zoeken naar betekenissen van woorden en taal vond ik mijn compagnon de route.

Dankzij mijn kinderen ontdekte ik de kracht van de antroposofie: de warmte en geborgenheid, het respect voor wat iemand uniek maakt en de 'tools' om die eigenheid te ontdekken.

Op mijn 47ste kwam bioresonantie op mijn weg, opende mijn ogen voor wat ik toen niet zag en liet me in aanraking komen met Bachbloesems en Schüsslerzouten.

Studie en bijscholing waren een vast onderdeel geworden van mijn leven. In mijn praktijk in bijberoep en in mijn persoonlijk leven ervaarde ik de wondermooie samenhang van signalen en de natuur als therapeutische rode draad. Het plezier dat ik ervaarde uit het decoderen en ontcijferen van tekens en (lichaams)taal was opnieuw een eye-opener.

Last but not least ontdekte ik het werken met kleur en licht, die voor mij de puzzel compleet maakte én samenviel met wat tot dan toe zichtbaar geworden was: een wondermooie samenhang tussen micro- & macrokosmos.

Dat voelde als thuiskomen.


Hierna enkele opleidingen die ik in mijn praktijk integreer:

2016-2017: Bioregulerend therapeut Scio/eductor (Wim Verschelden)

2018: Bachbloesemadviseuse (Suzanne Wouters)

2019: Cursussen bij Jef Strubbe rond bachbloemen: niveau 1 & 2, themadag Bach en de Chinese 5 elementenleer (Jef Strubbe en Anita Van Broeck)

2019: Consulent Celzouttherapie (Jeanneke de Meij)

2020: Cyclus Universele Wetmatigheden (Anita Van Broeck)

2020-2021 Kleurenpunctuur volgens de methode van Peter Mandel: basismodules 1 - 6: De hormoonbalans, Ontgiften & versterken immuunsysteem, Starheid & energetische blokkades, Vitaliteit en onze organen, Patronen doorbreken en conflictoplossing (Inge Cox - Ezemaal). Vervolgmodules: Conflictoplossing 2, De 4 ziekteprincipes, Het element vuur, Het element water

2020-2021 Bijscholingen kleurenpunctuur: Leven & sterven binnen de kleurenpunctuur, Verslavingen, Kristallen, Verouderings- en ouderdomsklachten (Inge Cox), Licht op de ogen; oogklachten binnen de kleurenpunctuur (Praveeta Timmerman), Gezichtsreflexzones met lichttherapie (Evaly Van Dijk), Kleurenpunctuur en numerologie (Praveeta Timmerman)

2021: Opleidingen Kleurlicht-oliën van en door Inge Cox: Burn out, Helende kleurmassage via de buik, Heel je trauma's en vrij worden van herinneringsstress, Ontdek de essentie van kleurmassage, Soul Mission en kleurmassage

2021: Op weg naar een nieuwe samenleving (Anita Van Broeck)

© 2021 BodyScope®
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.