Voed de lichtkracht in jezelf


Elke cel in ons lichaam is voorgeprogrammeerd met een matrix, waardoor we vanaf onze geboorte een diep verlangen voelen om onze eigen unieke weg te gaan. De behandelingen met licht en kleur stimuleren de verwerkelijking van ons persoonlijke, individuele levensdoel. Iedereen is geboren met een innerlijke blauwdruk, een programma van wat we in dit leven willen ervaren en bereiken.

Voorouderlijke of prenatale belastingen, conflicten in de jeugd en emotionele patronen, ingesleten onbewuste overtuigingen en traumatische ervaringen kunnen obstakels vormen (en klachten) op de weg naar dat levensdoel.

Met kleurlichtbehandelingen wordt er ontspanning gebracht in het gevoel en wordt de weg vrijgemaakt of zien we andere wegen naar een vrijer, lichter en vervullender leven. Ze versterken en ontwikkelen onze intuïtie, ons buikgevoel, waardoor we betere keuzes maken die bij ons aansluiten. Hierdoor kunnen we ons individueel programma beter begrijpen en realiseren. Bovendien stimuleren de behandelingen onze droomactiviteit waardoor onrust, angst en spanning los kunnen gelaten worden en er ruimte vrijkomt om met creativiteit onze dromen te verwerkelijken.

Ontdek wie jij was voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.


© 2021 BodyScope®
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.