Wat je dient te weten vooraf


 Bij het werken met kleur en licht is het principe van de stapsgewijze herkenning belangrijk. Er kunnen met name klachten 'aan het licht komen' die al langer sluimerend aanwezig waren maar niet als dusdanig (h)erkend werden omdat de verbinding met onszelf en ons lichaam in een westerse levensstijl meestal niet optimaal is.

***

Dit 'aan het licht komen' kunnen we positief en dankbaar onthalen omdat:

- gerichte behandelingen en aanpassingen in voeding, leefstijl mogelijk worden!

- de signalen die het lichaam uitzendt, niet duidelijker moeten worden vooraleer je ingrijpt.

***

 Bij ernstige klachten is het aangewezen je te laten begeleiden en opvolgen door een (bij voorkeur holistisch werkend) arts. Geregeld bloedonderzoek, echografie, enz. laten ook toe evolutie te zien in jouw klacht.

***

Het langdurig innemen van allopathie strookt niet met wie ik ben en waar ik voor sta. Vandaar dat ik je vraag om daar een bewuste keuze in te maken. Ook hierin is begeleiding door een arts mogelijk.

***

Uiteindelijk is het de bedoeling van alle natuurlijke middelen die het zelfhelend vermogen stimuleren, en meer specifiek van het werken met kleur en licht om dichter bij het wezenlijke in jou te komen, wie je in oorsprong bent.

***

Hierdoor bevrijd je je stapsgewijs van voorouderlijke en prenatale belastingen, beperkende gedachten en overtuigingen uit de kindertijd, trauma's, ... die allerlei klachten kunnen veroorzaken. Dit vergt een stap-voor-stap aanpak.

Zaaddozen en bladeren van een heilige lotus. De bladeren hebben een zelfreinigende eigenschap (lotuseffect).
Zaaddozen en bladeren van een heilige lotus. De bladeren hebben een zelfreinigende eigenschap (lotuseffect).
© 2021 BodyScope®
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.